Vad kan vi hjälpa dig med?

Bland de tjänster vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

img

Byte av toalettstol

När du behöver hjälp med att byta toalettstol är det oss du ska ringa! Vi kan hjälpa dig med bytet på ett snabbt och effektivt sätt. Vi ser dessutom till så att din nya toalett kommer att kunna fungera felfritt från och med dag ett. En ny och fräsch toalett kan få hela ditt badrum att se finare ut.

img

Jourservice

Vi är även ett företag som erbjuder jourservice. Vi är nämligen fullt medvetna om att VVS-relaterade problem som stopp i avloppet, läckage och liknande kan uppstå under vilken tid som helst på dygnet. Just därför kan du också nå oss för att få hjälp med ditt problem oavsett vad klockan är och vilken dag det är.

img

Badrumsrenovering

Är det dags att ge ditt badrum ett ansiktslyft? Då är en badrumsrenovering ett utmärkt alternativ. Också det är något som vi kan hjälpa dig med. Vi ger dig ett badrum som är lika snyggt som det är funktionellt.

img

Stambyte

Ett stambyte är ett mycket omfattande projekt, men kan i många fall trots allt vara nödvändigt. Behöver det göras ett stambyte i din fastighet? Då kan du vända dig till oss så hjälper vi dig med det.