Byta en toalettstol

08 Rör Installation AB

Välkommen till oss på 08 Rör Installation AB! Oss kan du vända dig till för att få hjälp med allt som har med VVS att göra, från byte av toalettstol till service- och renoveringsarbeten. Vi erbjuder våra tjänster till kunder som är bosatta eller verksamma i Stockholm med omnejd och vänder oss till företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Kvalitet och pålitlighet är kärnan i vårt arbete. Vi sätter höga standarder för oss själva och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete, oavsett vilken typ av tjänst du väljer att anlita oss för. Hör av dig direkt för att komma i kontakt med någon av våra duktiga medarbetare!

Vi arbetar miljövänligt

Ett av många skäl till att vi på 08 Rör Installation AB är ett bra företag att vända sig till när du behöver hjälp med VVS-relaterade ärenden är det faktum att vi arbetar miljövänligt. Vårt miljöarbete kan delas upp i två delar, dels våra arbetsmetoder i sig, dels lösningarna vi implementerar hos dig som kund.

När det kommer till våra arbetsmetoder ser vi till att vara klimatsmarta inom allt från vilket material vi använder oss av, till hur vi sorterar restavfall. Utöver detta kan vi rekommendera lösningar som sparar så mycket resurser som möjligt. Om det exempelvis kommer till byte av toalettstol kan vi hjälpa dig att välja ett alternativt som inte använder onödigt mycket vatten. Vi på 08 Rör Installation AB är med andra ord ett klimatsmart val som är måna om att kunna tillhandahålla VVS-tjänster som är så skonsamma mot miljön som möjligt!

Byta miljövänlig toalettstol

Vår adress

Vi på 08 Rör Installation AB har Granitvägen 6 på Lidingö som vår adress. Som vi tidigare varit inne på kan vi dock inte bara hjälpa dig som bor eller verkar i just Lidingö, utan vi vänder oss till kunder över alla delar av Stockholmsområdet! Vill du veta mer om oss som företag eller redan idag begära en offert på en installation eller ett servicearbete? Då kan du enkelt höra av dig så hjälper vi dig så snart som möjligt. Vi nås genom vårt telefonnummer samt kontaktformuläret på den här sidan och ser fram emot att höra dig berätta mer om hur dina behov och önskemål ser ut!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify