feature-img

Byta toalettstol och annat inom VVS

Att byta toalettstol är bara en av många VVS-tjänster som vi erbjuder. Vi är nämligen ett komplett VVS-företag som du kan vända dig till för flera olika tjänster relaterade till det. Eftersom vi erbjuder jour inkluderar detta hjälp med olika typer av akuta VVS-problem. Det kan till exempel handla om att du har en vattenläcka, stopp i avloppet, spruckna rör eller en trasig varmvattenberedare. Inga arbeten är för stora eller för små för våra rörmokare, och du kan alltså nå oss dygnet runt, året runt!

Få ett finare badrum

Det är inte alla som tänker på det, men faktum är att en toalett kan spela en stor roll när det kommer till ett badrums utseende. Har du en gammal och sliten kan det närmare bestämt få hela badrummet att se fulare ut, medan en ny och fräsch toalett kan få det att se finare och fräschare ut. Detta, att du har en gammal och ful, kan alltså vara ett av skälen till att du kan behöva byta toalettstol. Om det är så att du behöver det är det bara att kontakta oss så fixar vi det åt dig till ett bra pris!

feature-img

Vi är baserade i Johanneshov

Vi är ett företag med bas i Johanneshov. Naturligtvis betyder inte det att du också måste vara baserad i just Johanneshov för att kunna få hjälp av oss med att byta toalettstol eller någon av våra andra tjänster. Vi vänder oss nämligen till kunder över alla delar av Stockholmsområdet. Du är varmt välkommen till att ta kontakt med oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify